Davego

DAMMAR TILL

Varför inte dela med dig av möjligheten till förändring för någon annan?

Davegos vision är att kunderna får ett aningen smidigare liv (ingen behöver längre slåss om dammsugaren…) Men även våra medarbetare, där majoriteten utgörs av personer med utländsk bakgrund, får ett lättare liv med en känsla av delaktighet i ett större sammanhang.
Genom att personalen erhåller ett arbete som genererar både pension, sociala förmåner och en schysst lön är du faktiskt med och skapar en social hållbarhet.

Vi har medvetet valt ett kollektivavtal som inte ger lägstalöner utan istället innehåller lönetillägg för branschvana = Statushöjande synsätt på professionen. Alla kan faktiskt inte städa.
Stor vikt läggs vid att vara en schyst arbetsgivare som man gärna stannar kvar hos länge. Många av våra medarbetare har ofta frågor kring samhället i stort. Vi hjälper gärna till med dessa frågor och är stolta över att vara med och öppna dörren till både det svenska samhället och arbetslivet.

Vi är ett städ- och serviceföretag. Ett lite annorlunda sådant. Att sträva efter vinstmarginaler är såklart nödvändigt för att kunna överleva, men att kunna förändra någons liv genom att erbjuda ett arbete slår det mesta.

Rena Hälsningar,
/Maria, Gosia och Eva

Vad händer hos oss

Nya Friska tag? Gör som vi!

Åk till Ellinge Slott i alldeles underbar skogsmiljö. Här kan det konferensas, festas, glädjas, giftas och mycket mer. Vi har det hedervärda uppdraget att hålla Slottet rent och snyggt när ni kommer.
Titta in på
https://ellinge.se/ och boka er sammankomst. Sommarhälsningar från Davego Ren trivsel

An offer You can´t refuse…..

Tack till Bianca Davidson för superb hjälp med annons framtagning samt till Pernilla Borgström för fenomenala bilder.

Ring oss! 040-608 29 99

Vi ställer ut på Maxa Malmö!

Den 5 april är vi med på årets största tillväxtevent i Malmöregionen – kom och träffa oss i vår monter och ta del av spännande erbjudanden för dagen. Maxa Malmö är öppet för alla och bjuder, utöver mässa med ett 40-tal utställare, även på Speakers Corner med intressanta talare!
Biljettpris: 150 kr. Köp här: https://bit.ly/MaxaMalmo
Vi ses där!
Tid: 5 april, kl. 12.30 – 17.00
Plats: Malmö Arena Hotel, Terassen

Mästerfotograf Pernilla Borgström har fångat en del av våra medarbetare på bild.

Vår egen mästerfotograf Pernilla Borgström har fångat en del av våra medarbetare på bild. Och inte bara det, hon har även lyckats att fånga glädjen i varje bild. Vi är glada om ni är glada! Tack till världens bästa städteam och tack Pernilla för unika bilder med unik känsla

Davegos första julfest

Hur får man sina medarbetare att känna sig delaktiga i företaget? Och dessutom öka medvetenheten om vikten av tjänsten man dagligen utför? Vi valde att hålla Davegos första julfest ”hemma” för att stärka Vi-känslan för medarbetarna. Dessutom introducerades julklappspelet som blev en succé för alla förstagångsspelare! Heja alla ni bästa och tack för att ni valde oss som arbetsgivare.

Dammar av bygget i Helsingborg

Här dammar vi av bygget i Helsingborg. Tack alla fantastiska medarbetare för både hemmalagade kakor och för att ni tar med er glädjen till jobbet varje dag! Och stort tack till KP Syd Peter Bursell, Johan Nebrelius och Gustav Lindblad för den bästa hjälpen med material och städmaskiner.

Tillväxt Malmö´s acceleratorprogram Axxa

Nu är vi med i Tillväxt Malmö´s acceleratorprogram Axxa! Det ska bli så spännande och kul att göra denna resa tillsammans med Petra och gänget

”Linda har många års erfarenhet av branschen från USA och tar med sig resväskor fulla av användningsbara redskap för att hålla dig, ditt hem och din arbetsplats så avslappnad och konfliktfri som möjligt.”

Ordning & Reda

Stressad? Letar alltid efter saker? Köper extra av saker du vet att du faktiskt har någonstans? Betalar räkningar för sent? Alltid för sent till möten? Drunknar i papper, mejl, mappar och filer i en enda röra? Eller ska du flytta och behöver rensa, röja och organisera?

Ta hjälp av Ordningskonsulten – för att spara tid, spara pengar och minimera stress!

Vår ordningsexpert Linda Gemal hjälper er att få ordning och reda i hemmet och på arbetsplatsen, vilket minskar stress och kortar ner tiden för städning. Ordningskonsulten hjälper er röja, rensa, strukturera och organisera alla fysiska utrymmen, den digitala världen och din tid.

Vad kan organiseras?

  • Garderoben
  • Förrådet
  • Vinden
  • Barnrummet
  • Bilen
  • Flytten
  • Kontoret
  • Lagerlokalen
  • Och mycket, mycket mer…

Dessutom!

Linda håller även inspirerande föreläsningar och utbildningar om varför vi blir oorganiserade och vad vi kan göra åt det.

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök där vi kan gå igenom era behov och lämna offert.

15 + 2 =

Glöm inte lösa talet!

Adress

Krusegatan 60, 212 25 Malmö

Ring oss