ALLT NI BEHÖVER VETA

OM OSS

Om oss

Davego är ett städ och serviceföretag med ett helhetsgrepp. En enkel kontaktyta för dig som fastighetsägare, företag och privatperson. Vi underlättar dagen genom att frigöra tid för er huvudsakliga verksamhet. Ni når oss enkelt via telefon, och vi lovar att alltid svara.

Vår verksamhet genomsyras av ett miljö- och socialt hållbarhetsfokus. Vi lägger stor vikt vid att våra medarbetare trivs och mår bra på jobbet, samt har rätt lön och förutsättningar att göra er nöjda.

Våra medarbetare rengör, inventerar, behovsanalyserar och skapar trivsel både på er arbetsplats och i hemmet. Vi skaffar oss en överblick på vad som kan behövas tillsammans med er kontaktperson. Våra serviceabonnemang skräddarsyr vi tillsammans med er på ett kostnadsfritt besök.

Läs mer

Städfirman som ser till att du blir nöjd

Davego är en städfirma med lång arbetslivserfarenhet och våra kunder befinner sig runt om i hela Skåne. Vi drivs av att göra ett bra arbete för våra kunder och nå över era förväntningar. Vi strävar efter goda relationer med våra kunder och vi ser därför till att du trivs med våra medarbetare, med städningen och att kommunikationen fungerar. Vi är en städfirma som anser att förtroendet är A och O samt att du blir nöjd med resultatet.

Vi bryr oss om våra anställda

Vi är en städfirma som värnar om våra medarbetare. Vi tar ett större ansvar än att enbart vara en arbetsgivare. Vi hjälper våra medarbetare med samhällsfrågor som kan dyka upp, vi förenklar därmed deras vardag och ser till att de trivs, inte bara på arbetsplatsen utan även utanför arbetet. Vi strävar efter att våra medarbetare vill stanna hos oss på vår städfirma länge och trivas med både medarbetare samt arbetsuppgifter.

Inget arbete är för stort eller för litet för vår städfirma

Vår städfirma utför all typ av städning och utgår ifrån dina behov och önskemål. Allt ifrån kontorsstädning, trappstädning, hemstädning, byggstädning, flyttstädning till storstädning. Vi tar oss an alla typer av städprojekt, inget arbete är för stort eller för litet för vår städfirma. Vi har många nöjda kunder samt goda relationer och vi strävar efter långvariga samarbeten.

Kontakta vår städfirma för hjälp

Är du ute efter en städfirma som kan hjälpa dig att hålla rent? Då har du hamnat helt rätt! Vi erbjuder helhetslösningar för att du som kund ska få ut det mesta av din städning. Vi är SRY-utbildade med lång erfarenhet och kunskap inom branschen. Med hjälp av vår städfirma får du ett rent kontor, hem, bygge eller trappa. Kontakta vår städfirma redan idag så tar vi snabbt fram en kostnadsfri offert och en lösning som passar dina behov!

Möt oss som jobbar här

Våra medarbetare har ett exceptionellt kundbemötande och ett vasst öga för helheten. Dessutom är de helt fenomenala på att städa!

Davego strävar efter en platt organisation för att alla våra medarbetare ska känna sig delaktiga i ett större sammanhang. Allas arbetsuppgifter är lika betydelsefulla för att resultat till kund ska bli optimalt. Vi lägger stor vikt vid att vara en arbetsgivare som man gärna stannar hos länge. Att möta medarbetaren där den befinner sig, utifrån preferensramar, livserfarenhet, bakgrund osv, är en utmaning som vi med glädje och stolthet antar.

EVA HERTZMAN

EVA HERTZMAN

Produktionsansvarig

GOSIA TROJANOWSKA

GOSIA TROJANOWSKA

Ekonomiansvarig

MARIA NILSSON

MARIA NILSSON

Säljansvarig

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök där vi kan gå igenom era behov och lämna offert.

8 + 15 =

Glöm inte lösa talet!

Adress

Krusegatan 60, 212 25 Malmö

Ring oss