Professionell städning

STÄDNING
Se alla våra tjänster

Städning för alla tillfällen

Vi på Davego hjälper dig med all sorts städning. Vi har ett brett utbud av städtjänster – hemstädning, storstädning, visningsstädning, flyttstädning, kontorsstädning, trappstädning och byggstädning. Det finns helt enkelt något för alla behov. Oavsett om du har renoverat, ska flytta eller om du bara vill ha fint hemma, på kontoret eller i trapphuset så kan vi hjälpa dig.
Ring oss för offert och besök

Läs mer

Professionell städning

Vi utför professionell städning i hela Skåne och vänder oss till såväl företag som privatpersoner. Vi på Davego gillar när alla trivs och erbjuder städning som underlättar din dag. Vi utför alltid städning med hög kvalitet och använder oss av miljövänliga städmedel. Städningen sköts av våra kompetenta och erfarna medarbetare.

Kontakta oss för städning

Vi tycker det är viktigt att du som kund har förtroende för oss och därför strävar vi alltid efter bästa möjliga resultat. Att skapa en bra relation med dig som kund är lika viktigt som en god relation med våra medarbetare. Har du frågor eller funderingar om hur vi kan hjälpa dig med din städning så är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag. Vi hittar en lösning som passar dig och dina behov. Varmt välkommen!

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök där vi kan gå igenom era behov och lämna offert.

13 + 1 =

Glöm inte lösa talet!

Adress

Krusegatan 60, 212 25 Malmö

Ring oss