Byggstädning för privatpersoner och företag

BYGGSTÄDNING
Se alla våra tjänster

Bygga nytt eller bygga bättre?

Vi städar bort byggdammet från alla era projekt. Litet eller stort, med vår städning går det som smort.
Ring oss för offert och besök

Läs mer

Byggstädning för nybyggnationer eller ombyggnationer

Många upplever att byggstädning är både slitsamt och tidskrävande. Det är därför vi på Davego hjälper dig med byggstädningen, för att du som kund ska få en ren och snygg fastighet efter byggandet. När du renoverar, bygger om eller är klar med en nyproduktion är det viktigt att städningen därefter blir gjord på ett korrekt sätt så att alla parter blir nöjda. Vi erbjuder byggstädning i hela Skåne där kundens behov alltid står i centrum av processen.

Byggstädning för privatpersoner och företag

Oavsett om du har ett företag eller vill ha byggstädningen privat så hjälper vi dig. Vi tar oss an alla projekt, stora som små, och vi ser till att allt blir rent och fräscht i fastigheten. Vi har professionella medarbetare med lång erfarenhet och kunskap inom byggstädning i hela Skåne. Våra medarbetare är certifierade, legitimerade med ID06 samt utbildade inom SRY och vi utvecklar tillsammans våra kunskaper med jämna mellanrum.

Kontakta oss för hjälp med byggstädning

Vi hjälper dig med byggstädningen, oavsett om du är privatperson eller företag. Vi tar snabbt fram en kostnadsfri offert och kommer gärna ut och tittar på projektet. Kontakta oss redan idag för byggstädning i hela Skåne.

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök där vi kan gå igenom era behov och lämna offert.

5 + 11 =

Glöm inte lösa talet!

Adress

Krusegatan 60, 212 25 Malmö

Ring oss