Fokusera på din flytt så hjälper vi dig med flyttstädning

FLYTTSTÄDNING
Se alla våra tjänster

Redan i nya boet?

Vi ser till så att de sista smulorna lämnar ert gamla boende. Allt ingår utom rensning av vattenlås samt avfrostning av frys. Enkelt och problemfritt.
Ring för offert och besök

Läs mer

Gör flytten smidig med flyttstädning

Vi utför prisvärd flyttstädning i hela Skåne. Vi genomför flyttstädningen på ett smidigt sätt och hjälper dig att göra flytten roligare. Flyttstädning kräver noggrannhet för att se till att allt tas hand om på ett ordentligt sätt. Vi ser till att kyl, frys, ugn, skåp, lister, golv och allt annat i hemmet är rent och fräscht vid överlämningen. Vi vill att både du och den nya ägaren av bostaden ska vara nöjda med flyttstädningen.

Fokusera på din flytt så hjälper vi dig med flyttstädning

Med hjälp av flyttstädning ser vi till att din gamla bostad lämnas över i ett prydligt skick. Vid varje flyttstädning ser vi till att alla parter är nöjda med slutresultatet. Det finns inga jobb som vi inte tar emot, utan vi finns där för att hjälpa dig med din flyttstädning.

Kontakta oss för flyttstädning

Vi hjälper dig med din flyttstädning i hela Skåne. Kontakta oss och informera oss om dina behov så tar vi snabbt fram en kostnadsfri offert. Vi har lång erfarenhet och stor kunskap inom flyttstädning och vi gör alltid ett noggrant arbete.

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök där vi kan gå igenom era behov och lämna offert.

14 + 15 =

Glöm inte lösa talet!

Adress

Krusegatan 60, 212 25 Malmö

Ring oss