Vi utför professionell kontorsstädning

KONTORSSTÄDNING
Se alla våra tjänster

Fokus på rätt saker?

Vi sveper fram och håller kontoret ”spotless”. Dessutom handlar vi in nödvändigt material och skapar ”hygge” med hjälp av frukt, frukost och mötesgott.
Ring oss för offert och besök

Läs mer

Kontorsstädning av erfarna medarbetare

Davego hjälper till med professionell kontorsstädning i hela Skåne och våra erfarna medarbetare sköter städningen med omsorg. Oavsett om du har ett stort eller ett litet företag, värdesätter vi en bra relation och trivsel mellan dig som kund och våra medarbetare.

Vi utför professionell kontorsstädning

För att få mer tid över till verksamhetens huvuduppgifter och för allas trivsel – anlita oss för ett trevligt arbetsklimat. Vi har professionell kontorsstädning som uppfyller alla de krav du har. Det är kostnadseffektivt att anlita oss istället för att göra det själv, samtidigt som alla blir nöjda.

Helhetslösningar med kontorsstädning

Vi erbjuder helhetslösningar för kontorsstädning. Är det något speciellt du behöver hjälp med vad gäller städning, kan vi se över detta och leverera den städning du behöver. Inget projekt är för stort eller för litet, för att vi ska kunna utföra professionell kontorsstädning.

Kontakta oss för kontorsstädning

Vad tjänsten kontorsstädning ska inkludera kan du bestämma själv och det finns möjlighet att välja till andra tjänster som fönsterputsning, trappstädning golvvård och mycket mer. Kontakta oss så tar vi snabbt fram en kostnadsfri offert. Vi kommer även ut och går igenom lokalerna tillsammans med dig för att se över behovet av kontorsstädning.

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök där vi kan gå igenom era behov och lämna offert.

1 + 10 =

Glöm inte lösa talet!

Adress

Krusegatan 60, 212 25 Malmö

Ring oss