Trappstädning med känsla för kvalitet

TRAPPSTÄDNING
Se alla våra tjänster

Grus i dojan, eller i trappan?

Vi ”vräker” alla oinbjudna objekt i trappan och gör finfint inför er hemkomst.
Ring oss för offert och besök

Läs mer

Trappstädning utförd av erfarna medarbetare

Vi utför professionell trappstädning i hela Skåne. Låt våra erfarna medarbetare ta hand om er trappstädning och se till att era trappor håller sig i gott skick. Vi arbetar både för enskilda fastighetsägare, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar.

Trappstädning med känsla för kvalitet

Vi anser att noggrannhet och effektivitet är ytterst viktigt vid trappstädning. En nära kommunikation är grundläggande för att etablera ett långsiktigt samarbete med dig som kund och vi utför trappstädning utifrån ditt önskemål.

Miljövänlig trappstädning

Vi värnar om miljön och använder oss därför av miljövänliga medel i så stor utsträckning som möjligt. Som besökare eller boende i en fastighet är ett trapphus ett av de första intryck du får, så det lönar sig att använda sig av en noggrann trappstädning. Att utföra löpande trappstädning är ett bra sätt att visa fastigheten från dess bästa sida.

Helhetslösningar för trappstädning

Vi erbjuder alltid anpassade lösningar vad gäller trappstädning, för att matcha alla våra kunders önskemål. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att städa trappor åt såväl fastighetsägare som bostadsrättsföreningar och vi vet vad som krävs för att få fram ett skinande resultat vid varje trappstädning vi utför.

Kontakta oss för trappstädning

Är du i behov av trappstädning? Då är du mer än välkommen att kontakta oss. Vi tar snabbt fram en offert på trappstädning om så önskas.

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök där vi kan gå igenom era behov och lämna offert.

15 + 14 =

Glöm inte lösa talet!

Adress

Krusegatan 60, 212 25 Malmö

Ring oss